Halden SK junior-sommer-sosial-samling

Etter Junior-vm i tsjekkia reiste jeg hjem til hjemmebyen min Kassel i Tyskland. Eller litt presiser til Nieste som er en små by rett ved siden av Kassel. Jeg var fortsatt trist om min presentasjon på junior-vm men likevel heldig om all de fine opplevelser. Også gledet jeg må til å komme hjem. Til å se familien og gamle venner og har to uker hvor fokusen ikke er på orientering.
Etter noen dager i Nieste ble det tid for Halden SK junior samling. Vår juniortrener Lacho Iliev sammen med 6 HSK juniorer (Nina, Astrid, Karoline, Julie, Anneli og Sander) kom hos meg til hjertet av Tyskland for å oppleve en fin uke i hjemmebyen min med mange sosiale aktiviteter og noen treningsøkter.
Onsdag kveld kom juniorene til Kassel og vi kjørte rett til Nieste for å vise dem hjemmebyen min og spise middagsmat.

Neste dag gjorde vi en fin tur til Bilsteinsee og Bilsteinturm etter vi løpt en mellomdistanse treningsøkt i hjemmeskogen min. Vi hadde det gøy med å bade i Bilsteinsee og bygge noen leirefigurer. Målet vår å gå etterpå hele veien opp til Bilsteinturm hvor vi hadde en ganske bra utsikt. For mange var turen ganske slitsomt etter treningsøkten om foremiddag og derfor var alle veldig heldig da vi kom tilbake til Nieste. Om kvelden spiste vi i Pizzeriaen i Nieste med den veldig vittige serveringsdame 😉

veivalg diskusjon

_MG_4124

slacklineproff

_MG_4139

badetur på Bilsteinsee

_MG_4143

Karoline fant leire

_MG_4170

på toppen av Bilsteinturm

_MG_4078

Nieste…

Fredag slappet alle litt av om foremiddagen. Da alle følte seg uthvilt, kjørte vi inn i sentrum av Kassel for shoppingtur. Eller må man sier jentene kjørte for shoppingtur og gutter for å spise is 😉 Også møtet vi Finn en veldig god venn til meg som hjalp oss litt med organisasjon på helgen. Etter jentene var ferdig med shoppingtur hentet vi Nina, som kom litt senere til Tyskland, fra togstasjon. Om kvelden hadde vi god tid for å vise juniorene litt nattlivet av Kassel. Vi gikk til noen barer og sluttet kvelden med en fin fest på caramel club.

Helgen tilbrakte vi på ferienhuset til besteforeldrene mine på Edersee. En fin plass hvor vi hadde masse tid for å bade, spille volleyball, sole oss, grille, se på attraksjonene og mye mer. Også været var ganske bra og vi hadde masse gøy!

_MG_4250

Finn prøver seg i selvmord

_MG_4281

juniorene på Edersee

_MG_4287

Mange prøvde seg i surfe

_MG_4291

de fleste mislykkes

_MG_4333

Finn viser nye drikke teknikk

_MG_4358

og jentene gir alt på volleyballplassen

_MG_4381

Bursdagskake

IMG_4395

et sjelden bild 😉

IMG_4390

nye lærjakke fra Nina

Søndag middag kom vi tilbake til Kassel for å se på Kassel Wasserspiele. Jeg var litt sjokkert hvor mye turister var i Bergpark for å se på Herkules, Schloss Wilhelmshöhe og Wasserspiele. Etterpå fant jeg ut at det var så mange fordi Bergparken ble UNESCO world cultural heritage bare noen dager før. Det var minst 5-10 ganger mer mennesker en vanlig. Men likevel var det fin å se på „Vannleker“. Etter de fleste turister var bort begynnte vi med en sprint orienterings økt. Vi løp flere små gafflete sprintløypå i fellestart.
Ganske sulten kom vi om kvelden til et sted som heter Königsalm. Königsalm er et typisk bayersk sted hvor kelner og serveringsdamer har bayersk drakt, mat er bayersk og self musikken er bayersk. Det er grunnen hvorfor familien min egentlig ikke liker det sted men det var likevel gøy å tilbringe kvelden dit.

IMG_4397

sjefen venter for frukost

IMG_4415

Enderfamilie

_MG_4463

Wasserspiele

_MG_4493

jenter gjengen

_MG_4504

klar for fellesstart

_MG_4529

Målsprint

_MG_4545

de siste meterne

_MG_4551

dynamisk omkring turister

_MG_4571

kamp til siste sekund

Jentene trengte litt mer tid for shopping og derfor kjørte vi en gang til til sentrum for shoppingtur. Men før det var det tid for en treningsøkt til. Igjen i hjemmeskogen min men på andre siden av byen. Kart var ganske gammel men det var likevel deilig å løpe fordi været var veldig fint. Senere på shoppingtur kom også guttene på smak til å handle litt. Så alle var heldig med å ha kjøpt noen ting. Denne gangen kjørte vi hjem litt tidliger slik at jentene klarte å lage mat denne gangen. Og det gjorde de veldig bra!
Om kvelden var det tid for å skifte seg for litt feste i byen. A7 (en ganske stor club i Kassel) hadde åpen også for under 18 årige denne mandagen. Vi hadde det veldig gøy med a danse og feste hele natten.

Tirsdag var siste dagen og vi bestemmte oss for å finne et sted hvor vi kunne slappe av litt. Da er et sted i Kassel som heter Buga akkurat det riktige. En stor park med mange muligheter for å bade eller ligge på stranden. Mens jentene bare solte seg, var guttene mest tid i vann eller prøvte seg i stup fra en bro. Men det var ikke planen å slappe av hele dagen. Derfor trengte vi litt mer action om ettermiddag. Da var GoKart absolutt det riktige. Vi hadde hele GoKart banen for oss og etter Qualifiyng fikk jeg pole position i finalen. Det var meget gøy å føle seg som liten formel 1 profi 😉
Kvelden var det avsluttningsgrillen i hågen vår inklusive kirsebær spise konkurranse. Sander Kirkebøen vant med en imponerende forsprang og.

_MG_4602

poserer med nye badebukser

_MG_4609

Bankraner?

IMG_4643

passeringsmanøver

_MG_4694

vennligst ikke fôre !

_MG_4702

nye venner

IMG_4720

masse kirsebær på avsluttningsgrillen

Og det er hvordan juniorsamling sluttet. Neste morgen kjørte vi alle veldig tidlig tilbake til togstasjon slik at alle rekker flyet fra Berlin til Oslo. En veldig fin uke med masse fine minner sluttet nå. Takk for alle som var med!!!

adjø Nieste! :)

adjø Nieste! 🙂

Her finnes også artikkelen fra Halden Skiklubbs hjemmeside.

p.s. Unnskyld for rettskrivningsfeil! Teksten ble ikke korrigert men hvis dere finner store feiler kan dere gjerne rette meg! 😉

Kategorien: norsk artikkel, Training, Urlaub und Ausflüge | Schlagwörter: , , , , , , | Hinterlasse einen Kommentar

Beitragsnavigation

schreibe ein Kommentar (email muss NICHT angegeben werden)

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

Bloggen auf WordPress.com.

%d Bloggern gefällt das: